joi, decembrie 17, 2009

Spiritul...Craciunului

Sa mi fac un pic de curaj inainte sa scriu am luat, am pus, am rulat, am aprins, am fost invadat si de scris m am apucat.
Sarbatorile sunt cea mai penibila scuza ca sa fiu obligat sa afisez un zambet tamp si sec."Vai ce ti a adus Mosu'?""-Faaaaaaa, in pula mea am 20 de ani si tu ma intrebi ce mi a adus Mosu'?Mi a aduso pe mata[cel mai simplu raspunde pentru mine ~mata~ ma chinui cu detalii cu injuraturi lungi etc.]
De ce din cauza unei legende [de tot cacatul] trebuie sa cheltui eu bani in plus si sa ma port de parca sunt cel mai fericit om de pe pamant desi sunt plin de spume ca mi au inghetat toate alea de la frig pt ca eu nu am bani in plm sa stau intr un bar cu o bere in fata, adica toate au pornit de la faptul ca cica Isus s a nascut pe 25 decembrie acum 2009 ani, ok toate bune si frumoase dar dintr o mama virgina?laso in pula mea ca deja ne dam in star trek si ca vezi domne din cauza ca masa era virgina si el tot pe pizda a iesit[deci date in mortii tai ca povestea asta e din ce in ce mai dubioasa] trebuie sa sarbatorim[mortii masii e ruda cu mama?] si cum de s a ajuns ka asta cu Mos Craciun? Ce pula mea legatura are un matalog pensionar care abia isi taraste basinile cu una care a fatat pe unu[ea a ramas virgina in continuare] si porma a fost abandonata de tipu cu care era facut...habar nu am, eu personal nu vad legatura...nici nu incerc sa inteleg lucruri care sunt mult peste limita imposibilului de ilogic[si sa nu citesc vreun comm de genu"nu crezi in miracole?"] miracole?!miracol e atunci cand m am dat pe funbox si la aterizare nu mi am rupt ceva sau miracol e atunci cand eu sar dampulea aterizez dampizdea si nu rup nimic deci miracol=mare bulan.
Concluzia mea=>Craciunu=cheltuieli in plus,prostie,graba,prostie,mancare grasa, prostie, cozi imense la magazine,prostie, etc.,prostie
P.S. N am fumat cine stie ce un 0.2 dar mi as fi dorit mai mult, deja nu mai am nimic[:))]

4 comentarii:

  1. ei cum nu?!:))
    niste termene de prescriptie lungi...:))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. am ras cu lacrimi =)) e dragut totusi sa primesti cadouri,mai naspa e cand le dai ca nu stii ce dracu sa iei. o sa te pedepseasca Dumnezeu pt felul in care vb de Fecioara Maria.
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu una nu prea m-am obosit sa fac cadouri de craciun :)) si nici de primit nu am primit ca sa ma simt oarecum obligata sau sa mi se scoata ochii ulterior :)) deci...e totu' bn :)

    RăspundețiȘtergere