luni, august 31, 2009

Fumul...Ganja


Ganja cunoscuta de altfel ca si marijuana, iarba, maria, verde si alte cateva nume. Sunt cele mai usoare droguri din punctul meu de vedere, defapt eu nici droguri nu le as numi, ca daca e sa o luam logic sunt niste plante care au anumite efecte asupra consumatorului cand acestea sunt fumate desi sunt folosite si in scop medicinal.
Marijuana este defapt unul dintre numele care i se da unui anumit amestec de frunze, seminte si radacini din Cannabis [Canepa] si tot din aceasi plante se face si hasisul [H] si mai sunt si o groaza de prostii din astea care le gasim si la Spice Shope/Dream Shop/Legal Smoke si tot felul de magazine din astea care cica ar vinde spice-uri legale desi sunt facute din aceasi planta pana la urma. Vrei ceva legal? Sparge dulapu' de condimente a lu' mata si daca le amesteci o sa aibe cam acelasi efect sau o sa ti lase tie impresia asta.
Iarba este folosita in scop medicinal impotriva anumitor boli la care nici nu s au gasit antidotul cum ar fi SIDA si Cancer.
In fine... versiunea mea a consumului de iarba incepe cam asa ceva:
Luam treaba si in functie de cat avem ne dedicam sa o rulam cum trebuie intr un cui facut si batut cum trebuie la sfarsit se mai aseaza un pic sa prinda forma dorita incat atunci cand il arati sa se poata vada mandria cum iesi si din cui.
Se aprinde usor si fumurile se trag incet si des si se tin in piept...deja dupa al doilea fum imi imaginez cum plamanul meu s a transformat intr o incapere placuta pt fumul pe care nu l as mai lasa sa iasa, la fumul cu numerul 3 ma gandesc sa bag mai multa viteza la tras ca sa pot sa ma tin in picioare pt shot-uri si flash-uri, pe sfarsit fumul este deja una cu mine, incep sa ma simt usor sa ma ia din talpi si sa urce usor spre cap unde ramane acolo, inchipuinduti ca poti face orice fara sa existe vreo bariera care sa te opreasca sau vreo limita care sa iti demonstreze ca tu tocmai ai sfidat realitatea si nu mai tii cont nici de gravitatie sau senzatia ca timpul se dilata usor usor in jurul tau, nici nu te mai gandesti ca o sa te certi cu ai tai sau cu vreun prieten care e de parere ca deja consumi cam mult...tu esti in lumea ta si asta e tot ce conteaza pt tine, gandirea ta este si ea afumata si nu mai misca rotita cum trebuie, dar tie oricum nu iti pasa te simti mai puternic si fara dureri desi tocmai am cazut pe langa banca...si toata lumea pufneste in ras, nici nu te mai gandesti ca esti singurul de acolo care se simte asa si de acea ar trebui sa se simta si aiurea... numai tu esti cu a ta si o tii pe a ta.
Cea mai frumoasa senzatie este cand te simti invadat de fumul fericirii [Ganja Smoke] fara sa te mai gandesti ca in urmatoarele ore o sa fi spart sau putin ciobit si trebuie sa ajungi nu stiu unde sa faci nu stiu de ce...
Nu ma consider consumator inrait ci la ocazii, doar ca ele au aparut cam des in ultima vreme[:))] in cazul asta o sa las fumul sa ma patrunda si pe mine...

9 comentarii:

  1. imi place mult descrierea pe care ai facut-o:)
    felicitari pt articol si cred ca si pentru blog care o sa fie din ce in ce mai bun cak te ti de el:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. esti un idiot si nici nu stii sa vorbesti romaneste...am inteles ca ai fumat o data iarba, dar citeste abecedarul intai

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda...si totusi nu e legala...
    In schimb alcoolul, tigarile sunt... si chiar si spiceurile au fost pana acum ceva ore... :-j

    Eu una prefer sa vad un tip spart de fum...in locul unuia mort de beat. Care sunt diferentele? Ala fumatu' e pe lumea lui, nu te deranjeaza cu aproape nimic, nu pute si se mai pot gasi multe... si betivanu? Pe langa faptul ca e super stresant si majoritatea devin agresivi, cand deschide gura daca mai si sufla de 2-3 ori... incepe sa te ia si pe tine o ameteala proasta :))

    Ma rog... si cum spunea Teo (nu mai stiu sigur daca el) dn Deko Cafe...

    " - Frate, nu mai fuma marijuaana!
    - DE CE?
    - Prntru ca HEROINA ucide! "

    Cam asa si e... prea multe conceptii proaste... prea multi oameni "constipati"... inhibitii etc. Suntem obisnuiti sa gandim in limita realitatii impuse de altii. Daca unu' zice ca nu e bine sa te iei de cur si sa sari in sus... si zvonu se transmite pe cale orala mai departe... nimeni nu mai verifica daca era si adevarat... Ma rog... :-j Nu sunt o fumatoare inraita, dar tind sa cred ca atata timp cat stii sa ti-o arzi frumos pe verde e totul ok :)


    PS- apropo de spiceuri... nu zic ca erau bune. Dar nici alea nu s-ar fi inchis daca nu se gaseau cativa copii prosti care sa se gaseasca sa consume de pacolo diverse ( fara a stii macar ce efecte pot avea) si care dupa ce au fumat... si-au luat panici proaste... au ajuns acasa ( nici ei nu stiu cum) si...evident... mamicile s-au panicat si ele la randul lor... i-au luat de manuta si i-au dus la spital... :))
    M-am uitat zilele trecute la TV si era unu pe patu' de spital... cand a fost itnrebat ce a simtit, raspunsul: " simteam ca nu mai sunt pe pamant... ca nu mai am nici o treaba cu lumea asta... etc" ... Acum vine si intrebarea mea... Din moment ce ai intrat intr-un " Magazin de vise", la ce dracu se astepta? :)) Probabil vroia sa vada pitici si alte bazaconii... mrg... :-j Pot vorbi muuult mai muuult pe tema asta :)) dar devin prea revoltata...asa ca tac :D


    PPS- imi place mult ce ai scris tu aici :) si cum te-ai exprimat etc etc...bla bla :D

    RăspundețiȘtergere
  4. scuze... " din moment ce a intrat intr-un magazin de vise, la ce dracu' te se astepta?" *

    RăspundețiȘtergere
  5. So futut toata manevra , lulz ,ardetio pe ceva mai bun , materialu de budapesta suna bine :X

    RăspundețiȘtergere
  6. mda....nush dc va certati p tema asta....adevarul e k erau bune si magazinele alea.....decat alcoolul si tutunul.....in fine eu sunt d acord cu deeabolique Blonde...
    ai apropo imi place cum ai descris senzatia!

    RăspundețiȘtergere
  7. abia m-am trezit dupa niste momente foarte high si tin sa confirm cu tarie toate cele scrise mai sus in acest blog de un tanar al carui viitor nu mi-l imaginez foarte lumna.
    Razvan

    RăspundețiȘtergere
  8. bravo!ins sf unu deal meu.ganJa rules Respect Bro!nu zic ca nam incercat si spice;e un cacat de magazin:P hash:ganja:maria=Love ! nui asa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Some of these newer super-bright LED light products
    will light up on voltages ranging from 10 volts DC to 30 volts DC,
    while others will run on as little as 8 volts.
    4 (blue) - to enhance wisdom and imagination, emotions, calm the anger.
    There's a color screen option which works the same way as the light bulb but has less of a harsh glare.

    Review my web blog: Tischleuchten

    RăspundețiȘtergere