vineri, august 21, 2009

Specimene

Despre hi5.com am scris am zis sa iau alt site la rand.
www.tagged.com? Cati dintre voi aveti cont acolo? Niciunu? Hai ma nu fiti ipocriti, recunosteti ca macar ati vrea cont acolo!
Deci sa incepem cu incepul...Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ma simt ca si cum as fi singuru' tip imbracat pe o plaja de nudisti si toti se uita ciudat la tine. De la cele mai urate specimene la cele mai ciudate. Avem categoria Emo-Cocxs in categoria asta intra pizdele care am poze de profil suparate si date cu creion pe fata si cu paru de zici ca au iesit din cuptorul cu microunde si urmatoarea poza e intr un decolteu de se revarsa si burta pe acolo nu numai tzatzele si bineinteles la salopeta R0$@L StYlE cel mai comun accesoriu curelusha roz de Chiuhuahua D&G! Exact ca in bancul ala "-De ce poarte femeile pana in 30 de ani decolteu si cele peste 50 fusta scurta? -Sa se vada tzatzele"
Mai avem si Coca-Raps unde intra baietii cu sapca intr o parte cearsafu facut tricou pantalonii stramti pe cur cu portofelul plin de cartele de metro folosite in buzunarul de la spate si adidasii L@c0$tE. Dar baietii ascult michael jackson si nicolae guta!
Mai sunt si multe alte specimene dar de ce sa ne grabim cand putem sa le barfim pe rand...

2 comentarii:

  1. vai dar ai uitat de hibrizii intre emo si manelocore :D gen pikachu violat de guta sau pokemoane de 12 ani care isi scot ochii cu scobitoarea pe ultima aparitie a lu' salam. xD eventual isi iau si niste fakeuri de conversi cu paiete ca deh..tre sa fie in trend. pew :-< it s hard to get a life when ur iq is smaller than 70.

    RăspundețiȘtergere
  2. frate........nu ejti singuru cu cont pe tagged....si in plus.........pokemonii stiu numai sa stea in pokeborcanele lor...iar cand ies afara se taie.....km atata stiu ei sa faca.....iar manelarii isi etaleaza prostia:))

    RăspundețiȘtergere