miercuri, martie 18, 2009

Pitzi...poancele



Deci sincer sa fiu am inceput sa ma enervez din toate cacaturile adica cel mai banal lucru intrii si tu pe un site oarecare(gen hi5.com) unde sunt niste personaje oarecare care au un oarecare profil plin de niste oarecare poze.
Aici BAAANG pozele te oripileaza, tortureaza adica gandeste-te...the darkness, the evil, the pain, the horror, the manele...in alte cuvinte profil de pitipoance si cocalari veritabili "de la Versace, D&G, Armani" etc.
In fine stateam eu si ma uitam pe o parte foarte amuzat si pe o parte oripilat... si am dat de o "chestie" scrisa sub o poza care suna asa "FeNoMeNaLa..DeLok BaNaLa..DeMeNTzIaLa..ChIaR FaTaLa..0rIGiNaLa ShI SeNzUaLa Nu CrEzI K SuNt ReAlA!?:X" asta a fost lucrul care m-a facut sa scriu articolul asta si am continuat sa vizionez si alte pagini si uitati cele mai tari lucruri pe care le am gasit:
1. "Nu SuNt FrUmOaSa..NiCi FiTzOaSa..Am ShI Eu TaLenTu MeU..SuNt DoAr DuLcE..PoAtE, PrEa DuLcE Pt TiNe..Nu Ma LaUd Q NiMiK..DoAr Ity zIc:*:*:*" => ce ba nene ba ma laud? te informez ma te-n mata...
2. "SuNt QmInTe ShI Te FaC DoAr DiN CuViNtE:X" => ce legatura are sula cu prefectura? Ok inteleg ca esti cuminte dar cine insinueaza ca esti proasta (desi esti) si nu ma faci din cuvinte? Oricum iti multumesc ca ma informezi...ma simt ca la Radio Shantz
3. "Viata mea s-a schimbat ... in sfarsit am castigat (CASINO) ... stau numai la Marriott ... mai astept iara un "pont" by : aℓℓy style B-)" => nebunelu si asta nu stiu de unde le scoate ma nene ma nu stiu de unde are atat talent... unde zace atat inteligenta nu stiu.

Am vrut sa iau si niste poze sa fie tacamult complet dar nu am putut din cauza celor de pe hi5 ca au facut in asa fel pozele sa nu mai pot fi salvate adica in alte cuvinte copyrights... in fine ideea e ca prostia asta se transmite pe toate caile... iti e frica sa mai faci orice in ziua de azi ca poti sa te prostesti...la naiba ca nu as vrea asta! Adica ce puii mei? Ati inebunit?



Sper ca va placut materialul si daca da si ma sustineti o sa mai fac ca mai am cateva subiecte in minte.


Bye

4 comentarii:

  1. vaaai cat am ras:))
    imi place stilul in care ai scris (pe langa faptul ca ai folosit 'pula' mai putin in exprimare si e mai corect gramatical )..
    mai bn scrie genul de postari decat mesaje de amenintare si alte nebunii:p
    cat despre pitzipoance.. 'ele e peste tot si ele e smechere' asa ca hai sa radem de 'inteligenta' lor..
    in fond..dc sa fi desteapta daca esti blonda cu taze mari?
    si chiar daca mai comenteaza baietii marea majoritate le prefera pe ele in locul nostru..al fetelor care nu suntem blonde,nu avem sclipici pe buze, nu ne facem poze in chiloti si nu ne imbracam in roz rau fuste de 10cm:p

    tine.o tot asa mha diliule:p

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi pitzipoance.org :))

    (p)

    RăspundețiȘtergere
  3. deci e super materialul :D mi-a fost dor sa rad de tampeniile gasite pe net :D ....


    P.S. mai astept si alte articole :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) trebuie sa recunosc ca si in mine zace o mica partiica de pitipoanca... dar o tin acolo inchisa :)) ma rog... mai adauga si ea cate un detaliu cateodata... dar in limita bunului simt :)
    Oricum... daca nu ar fi ele, noi de cine am mai rade? :))

    RăspundețiȘtergere